Ny lapp Stadsnätsbolaget

Idag har alla boende fått en ny lapp från Stadsnätsbolaget. Styrelsen har tittat på den och sagt ok utifrån ett faktaperspektiv, efter dialog med Stadsnätsbolaget. Vi har framfört kritik angående hur man närmat sig föreningens medlemmar, men med denna nya lapp lämnar vi det till var och en att göra egen bedömning av eventuella erbjudanden från dom. Alla frågor angående bredband hänvisar vi till respektive leverantör.

(Fiber ingår inte i anläggningsbeslutet så det är upp till var och en teckna avtal med bredbandsleverantör. I dagsläget finns utrustning ägd av IP Only och ComHem draget fram till och under husen (där den senare står för TV-leveransen som är något som ingår i anläggningsbeslutet). Däremot har styrelsen ansvar för vår gemensamma mark och gemensamma anläggningar, så alla som vill göra något som påverkar denna är en fråga för styrelsen.)


3 svar på ”Ny lapp Stadsnätsbolaget

  1. Kan ni svara på vad bolaget heter som har installerat fiberkabel i vårat område

  2. Eller snarare, de äger fibern. Vilka som installerade minns jag dock inte, men kan ta reda på. Använd kontaktfunktionen på hemsidan om du undrar det så tar vi det den vägen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *