Information från styrelsen

Månadsavgiften

Fr om 1 juli kommer avgiften till samfälligheten att administreras av RB Fastighetsägare AB. Avier kommer att skickas ut kvartalsvis med månadsbetalning precis som tidigare. För er medlemmar med automatisk överföring som sker via era banker så måste ni efter dragningen som skett nu i maj kontakta era banker och avsluta detta. OBS, för er som har anmält autogiro hos oss så behöver ni inte göra någonting. All kommunikation gällande betalningar och eventuella påminnelser kommer att ske med RB Fastighetsägare AB. På avierna som skickas ut under juni månad kommer kontaktuppgifter till RB Fastighetsägare att finnas.

Ett klargörande angående denna nya rutin är att vi enbart handlat upp aviseringen för att säkerställa föreningens intäkter, då detta har skett helt manuellt under alla år. Det innebär inga extra kostnader för er boende då vi samtidigt sänker arvodet för vår egen hantering.

Sopbehållarna

Lås kommer att monteras på samtliga behållare enligt beslut på årsstämman. Nyckel komme att delas ut till varje hushåll. Vi informerar löpande om detta här på hemsidan.

50-årskalas

Vårt område byggdes 1969-1970 och vi tycker att det skulle vara trevligt att på något sätt fira detta. Ni som vill komma med tips eller kanske vara med i en liten planeringsgrupp kontakta styrelsen via styrlelsen@ekerovasby.se.