Kategorier
Information från styrelsen

Information från styrelsen

Vår nuvarande trädgårdsentreprenör är uppsagd och kommer att avsluta sitt uppdrag i december. Vi har från och med årsskiftet kontrakt med en ny entreprenör.

Hillbillies är det nya företaget som kommer att sköta om vårt område. Det innebär att dom bland annat utför arboristarbeten, gräsklippning och ogräsrensning i häckar, buskar och rabatter.

Vi har som ni kanske redan har märkt beställt extra arbete i form av trädbeskärning. Bland annat är dom stora lönnarna beskurna, beskärning av oxlarna är påbörjat. Dom har även beskurit en del där det finns specifika önskemål. Arbetet kommer att fortsätta även nästa år. I v 3-6 ska frukträden beskäras, buskar putsas, föryngras och gallras med mera. Rätt växt vid rätt beskärningsperiod!

Beskärningarna görs med tanke på säkerhet och växternas välmående.   

Uppfräschning av området: Staketen i området som är borttagna gjordes på grund av att dom var trasiga och det var olika sorters staket. Dom kommer att ersättas av buskar alternativt stenar som ska försvåra parkering som förstör gräsmattorna.

OBS! Parkering får endast ske på anvisade platser och garage!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com