Kategorier
Information från styrelsen

Tvättstugan !

Vi har påbörjat installationen av ett nytt digitalt bokningssystem i tvättstugan. Under tiden fungerar ytterdörren som vanligt. Men dörren från hallen in till tvättstugan ska lämnas öppen ____FÅR INTE STÄNGAS ! Då kommer ingen in utan nyckel. Mer information kommer om hur det kommer att fungera med bokningar och nyckelbrickor.

Kategorier
Information från styrelsen

Årsmöte 2023

Mötet är den 30 mars kl.19.00 i Träkvista skolans matsal. Kallelsen finns nu i era brevlådor. (Den 15 mars delade vi ut kallelsen.)

Kategorier
Information från styrelsen

Avdragsgill ränta

I år är ränteavdraget 2438 kr / fastighet

Kategorier
Information från styrelsen

Avloppslukt

Flera boende på Rapsvägen besväras av avloppslukt. Vi har haft folk nere i krypgrunden och det är ingen läcka där. Lukten kommer från dagvattenbrunnarna i området. Vi har beställt sanering men arbetet går tyvärr ej att utföra när det är så kallt ute.

Kategorier
Information från styrelsen

Information gällande Linvägen

Information från Solör bioenergi Vill förvarna om kommande fjärrvärmeschakt där vi kommer att gå via grönyta utanför Linvägen 2-20 och bort mot Hummelvreten.Arbeten kommer att ske på kommunens mark men fastighetsägarna kommer att märka av våra arbeten då vi passerar på deras västra sida.Alla arbeten kommer att utföras enligt gällande lagkrav, avspärrningar kommer att finnas […]

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com