Kategorier
Information från styrelsen

Information från styrelsen

Avgiften till samfälligheten Det har kommit ett ställningstagande från Skatteverket (dnr 8-1462899) vilket innebär att samfälligheter måste debitera moms på avgifterna till sina medlemmar. Simpleko AB kommer att göra detta from den 1 oktober 2022. Avgifterna kommer att vara oförändrade för er boende, men på avgiftsavierna kommer moms finnas specificerad. Status Laddstationer för elbilar Efter […]

Kategorier
Information från styrelsen

Varning för bedrägeriförsök

Det har uppmärksammats att boende i området fått samtal från ett företag som säger sig utföra kostnadsfri scanning av avloppsledningar. Vi i samfälligheten har inte initierat detta och det är vi i Ekerö-Väsby Samfällighetsförening som ansvarar för avloppen i kulverten.

Kategorier
Information från styrelsen

Sommar

Glöm inte grannsamverkan under sommaren!  Sommaren är här och semestertider stundar. Det är under sommarmånaderna vi är som mest aktiva. Oavsett om du planerar kortare utflykter eller att resa utomlands finns det en del saker att tänka på för att förhindra inbrott och få en tryggare semester. Nedan följer några bra och konkreta råd:  Meddela dina […]

Kategorier
Information från styrelsen

Sommarvatten

På fredag den 13 maj kl.07.00 sätter vi på vattnet. OBS! Det är inte sjövatten nu, utan det är kommunalt vatten. Viktigt att ni kontrollerar att era kranar är stängda och inget frusit sönder under vintern. Titta gärna in till grannen också. Inte roligt att komma hem till en sjö på tomten!

Kategorier
Information från styrelsen

Grävarbete på Linvägen 12/5

Torsdagen den 12 maj kommer det att grävas på Linvägen mellan Lin.19 – Lin.23. Det blir begränsad framkomlighet under dagen. Detta beror på att ett brott på en elkabel till belysningen ska åtgärdas.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com