Installation av ny oljepanna och avstängning av värme

Den nya oljepannan kommer att installeras måndag 28 december mellan kl. 08.00 till kl. 16.00. Under den tiden kommer det inte finnas någon värme. Om installationen går smidigt kommer värmen självklart att sättas på tidigare.

Under denna tid kommer det endast finnas begränsat med varmvatten, så försök att använda minimalt med varmvatten under dagen. Att duscha dagen innan är att rekommendera.

Med vänliga hälsningar, Styrelsen

Lås till sopkärlen

Under vecka 47 kommer låsen till sopkärlen installeras och ni kommer att behöva använda nycklar till sopkärlen för att slänga soporna. Om ni inte har hämtat ut nyckel än, vänligen kontakta styrelsen.

Vänligen ställ inte sopor utanför sopbehållarna.

Med vänliga hälsningar, Styrelsen

Reparationsarbete i värmecentralen

Oljepannan i värmecentralen är nu igång vilket innebär att värmen är på full fart för att våra hus ska vara tillräckligt uppvärmda. Oljepannan behöver dock repareras under torsdag 22 oktober, vilket innebär att pannan tillfälligt behöver stängas av. Värmen kommer därmed att tillfälligt sjunka under reparationsarbetet. Om allt går som beräknat ska pannan vara igång under torsdagskvällen och värmen kommer då att höjas igen.

Med vänliga hälsningar, Styrelsen

Information angående värmen

Många upplever problem med värmen i husen och att det är kallt, nu när utetemperaturen har sjunkit. Detta beror på att vår oljepanna i värmecentralen är i väldigt dåligt skick. En ny oljepanna är beställd sedan tidigare och vi väntar på leverans och installation av denna. Under kommande vecka ska ansvariga tekniker arbeta med problemet och göra allt de kan för att försöka åtgärda felen, så att den gamla oljepannan kan vara igång till dess att nya oljepannan är på plats. Därmed hoppas vi få mer värme i husen under kommande vecka.

Vi i styrelsen arbetar också med att hitta en långsiktig och framtida lösning för vår värmecentral och återkommer med information om detta vid ett senare tillfälle.

Med vänliga hälsningar, Styrelsen