Kategorier
Information från styrelsen

Laddboxar Linvägen

En uppdatering på hur det går rörande laddboxarna som för tillfället är urdrift på Linvägen.
Vi ber er berörda att i första hand kontakta Eways kundservice på 010 – 121 94 00 eller maila på helpdesk@eways.se och fråga Eways direkt om detta då ansvaret för driften av boxarna ligger på Eways och det arbete som utförs är beställt av Eways för att förstärka ingående ström till laddboxarna.

Vi i styrelsen gör givetvis det vi kan för att påskynda processen.

Det går givetvis bra att använda utomhus laddboxarna på Senapsvägen, Rapsvägen, Hampvägen och dessa fungerar med samma laddkort.

För er som inte har laddhybrid och/eller elbil ber vi er att första hand parkera på en plats utan laddstolpe för att underlätta för dom som behöver komma åt laddboxarna dessa parkeringsplatser är främst till för dom hushåll som är behov av laddning av bil.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com