Kategorier
Information från styrelsen

Information från Valberedningen

Nya ledamöter till styrelsen 2021 samt intresse för områdets 50-årsfirande

Ekerö den 21 mars 2021

Bästa granne,

Vid stämman den 8 maj 2021 (kallelse skickas ut senare från styrelsen) kommer vi att välja in nya ledamöter till styrelsen, samt utse en ny ordförande då Malin Linds mandat går ut och hon meddelat att hon tyvärr har förhinder att fortsätta.

Förra året kunde vi gå runt i gränderna och fann då glädjande nog flera intressenter för styrelsearbete. Det är av smittskyddsskäl svårare i år och därför ber vi att ni anmäler ert intresse till oss i valberedningen nedan så att vi kan få en bild av intresset. Vi försöker ändå att på ett säkert sätt gå runt och kolla intresse. Målet är att få en så bred kompetens som möjligt i styrelsen.

Ekerö-Väsby 50-årsfirande:

Områdets 50-årsfirande kom av sig men vi hoppas att kunna ta tag i det så snart smittläget tillåter. I samband med vår rundvandring förra året sonderade vi intresse för att engagera sig i områdets 50-årsfirande. Vi fann flera intressenter och många goda idéer föreslogs. Så det kan bli en bra festkommitté med representanter från alla gränder. Vi avvaktar Folkhälsomyndighetens rekommendationer innan vi hittar ett nytt datum. Anmäl gärna intresse till någon i valberedningen för att delta i kommittén.

Vänliga hälsningar,

Valberedningen

/genom Cemille Üstün

I valberedningen 2020/2021 sitter

Gabriel Gillners, 0735614197

Kenneth Nygårds, 0725011323

Cemille Üstün,0703456704

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com